Vehbi Koç Ödülü’nün bu yılki sahibi KAHEV

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Vehbi Koç Ödülü’nün bu yılki sahibi KAHEV

Eğitim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Vehbi Koç Ödülü’nün bu yılki sahibi Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) oldu.

MAHMUT ÖZAY’IN HABERİ

Vehbi Koç Vakfının her yıl kültür, eğitim ve sağlık alanlarında verdiği Vehbi Koç Ödülü’nün bu yılki sahibi Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) oldu.

KAHEV, bu ödüle, Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu’nun yanı sıra 20. Vehbi Koç Ödülü’nün sahibi Prof. Dr. Hüseyin Vural’ın başkanlığını yaptığı ve Prof. Dr. Ebru Aktan Acar, Prof. Dr. Soner Yıldırım, Prof. Dr. Emine Erktin ile Prof. Dr. Yüksel Kavak’tan oluşan seçici kurulun önerdiği üç aday arasından seçilerek layık görüldü.

İstanbul’da yapılan törende konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, altı yıl gibi kısa bir sürede binlerce öğrenciye umut olmuş bir kurumu ödüllendirdiklerini ifade etti.

KAHEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Demet Orhan Başer ise “Verdiğimiz her burs, yenilerini yaptığımız her okul yardımı, diğerini doğurdu. Mütevelli heyetimiz ve yönetim kurulumuzla bu enerjiyi doğru şekilde yönlendirmek için çalıştık. Eğitimin insani bir hak olduğunu düşünüyoruz ve her bireyin eğitim imkânlarına eşit şekilde ulaşabilmesini istiyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...