Altın fiyatları düşer mi yükselir mi 10 Mayıs 2023? İşte güncel altın fiyatları...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Altın fiyatları düşer mi yükselir mi 10 Mayıs 2023? İşte güncel altın fiyatları...

Ekonomi Haberleri

Geçtiğimiz hafta cuma gününde Amerika Birleşik Devletleri iş gücü verilerinin beklentilerden daha da iyi gelmesi sonrasında altında fiyatların sert bir şekilde düştüğü görülmüştü. Altın pazartesi itibarıyla bir yükseliş trendiyle başladı. Gelecek istikameti üzerindeyse ise ABD'den gelecek kritik veriler etkili olacak. İşte yeni günün altın fiyatları... Çeyrek, gram, yarım altın fiyatları... 10 Mayıs 2023 altın son durum...

Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası FED'in faiz kararının ardından altın fiyatlarında rekor bir yükseliş görülmüştü. Gram altında fiyatlar 1302 TL'yi geçerken ons altın ise 2078 doları görmüştü.

FED'in faiz kararına dair yayımlanmış olan metinde daha çok faiz artışına işaret eden ifade kaldırıldı. Bu yaşanan son gelişme de altında fiyatların rekor seviyelere yükselmesine sebep oldu.

ABD NİSAN AYI ENFLASYON VERİLERİ BEKLENİYOR

Bugün yatırımcılar tarafından tasarruflarını yönlendirmeleri için ABD nisan ayı enflasyon verileri büyük bir öneme sahip olacak. Saat 15.30'da açıklanacak olan enflasyon rakamlarında tüketici fiyatlarının yıllık bazda %5 düzeyinde sabit şekilde kalması bekleniyor. 

Peki bugün altın güne nasıl başladı? 10 Mayıs 2023 altın fiyatlarında son durum ne? Çeyrek, yarım, gram altın ne kadar? İşte altın güncel fiyatlar...

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI... 10 MAYIS 2023 (SAAT 10.51 İTİBARIYLA)

  • Gram Altın: 1.274,69 TL
  • Cumhuriyet Altını: 9.403,00 TL
  • Yarım Altın: 4.656,00 TL
  • Çeyrek Altın: 2.314,00 TL

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...