V-Yaşam ile çocuklar ve evcil hayvanlar güvende

V-Yaşam ile çocuklar ve evcil hayvanlar güvende

EKONOMİ Haberleri

Vodafone, geçen yıl akıllı çocuk saati ile adım attığı bireysel IoT (Nesnelerin İnterneti) pazarında şimdi de “V-Yaşam” markası altında kullanıcısına her an her yerde bağlı olan bir akıllı ürün ailesi sunuyor.

Ekonomi Servisi

V-Çocuk Saati, V-Pati, V-Araba ve V-Çanta olmak üzere 4 farklı üründen oluşan V-Yaşam ile kullanıcılar güvenli bölgeler oluşturarak sevdikleri kişi ya da nesneleri uzaktan takip edebiliyor. Günümüzde IoT teknolojileriyle pek çok cihazı internet üzerinden birbiriyle konuşturmanın mümkün olduğuna dikkat çeken Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan “Araştırmalara göre, IoT pazarının global ekonomiye katkısının 2025 yılında 3,9 trilyon dolar ile 11,1 trilyon dolar arasında olması bekleniyor. Vodafone’un faaliyet gösterdiği ülkelerde, 2020 yılına gelindiğinde, 370 milyondan fazla tüketici elektroniği ve akıllı ev cihazı mobil IoT şebekelerine bağlanabilecek. Bu sayı şu anda 50 milyon. Türkiye toplam IoT pazarının büyüklüğünün ise yaklaşık 1,3 milyar TL olduğu tahmin ediliyor” dedi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy da V-Yaşam ürünlerinin GSM operatörü ayırt etmeksizin herkesin rahatlıkla kullanabileceğini söyledi. Aksoy "V-Yaşam ürünlerinde V-Sim adı verilen bir akıllı sim kart kullanılıyor. Google Play ve Apple Store mağazalarından ücretsiz indirilebilen V-Yaşam mobil uygulaması üzerinden otomatik olarak aktif hale gelen bu kart, hangi nesneye bağlanırsa onu akıllı hâle getiriyor" diye konuştu.

Aylık 10 TL taksitle
Vodafone,  V-Yaşam ürünleri için iki özel tarife sunuyor. Her biri cihaz kampanyaları ile birlikte 10 TL’den satın alınabilen V-Yaşam Saat Tarifesi ve V-Yaşam Tarifesi, internet ve SMS desteğiyle geliyor. Ayrıca V-Yaşam Tarifesi, yurt dışında Her Şey Dâhil Pasaport’un geçerli olduğu 45 ülkede ek ücret ödenmeden kullanılabiliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...