Projelerde yeni trendler çıkacak

Projelerde yeni trendler çıkacak
EKONOMİ Haberleri

TORKAM İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli "İnşaat ve gayrimenkul, Türkiye’nin lokomotif sektörüdür. Altın ile birlikte konut, yatırımda ilk sıraları paylaşıyor. 2020 başında kredi faizlerinin düşüklüğü büyük bir fırsat oluşturmuş, konut satışları artmıştı. Normalleşme sürecinden itibaren kademeli olarak tekrar artışın süreceğini düşünüyorum" dedi.

Projelerin, koronavirüs salgını gibi durumlara göre dizayn edileceğini belirten Mahmut Dereli "Yeni nesil konut, rezidans, ofis ihtiyaçları doğacaktır. Teknolojik alt yapıların güçlendirildiği yeni dizayn toplantı salonları, spor odaları, destek odaları gibi trendler ortaya çıkacaktır. Biz de bu kapsamda yurt içinde ve yurt dışında projelerimize devam ediyoruz. Türkiye’de konuta her zaman talep olacak" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...