Çeyrek ve gram altın ne kadar? (22 Mayıs altın fiyatları)

Düzenleyen:
Çeyrek ve gram altın ne kadar? (22 Mayıs altın fiyatları)

EKONOMİ Haberleri

Çeyrek altın ne kadar, gram altın ne kadar? Geçen haftalarda rekor seviyeye ulaşan altın fiyatlarında bugün son durum ne? 22 Mayıs 2020 altın fiyatlarında güncel durum...

Çeyrek altın ne kadar, gram altın ne kadar? Geçen haftalarda rekor seviyeye ulaşan altın fiyatlarında bugün son durum ne? İşte 22 Mayıs 2020 altın fiyatlarında güncel durum! Altın fiyatları hafta başından bu yana girdiği düşüş trendini sürdürüyor.

Altının gram fiyatı, yeni güne 377 lira seviyelerinde başladı. Aynı dakikalarda çeyrek altın 620 lira, Cumhuriyet altını ise 2.474 liradan işlem görüyor.

Altının ons fiyatı ise şu dakikalarda 1.727,60 dolar seviyesinde bulunuyor.

Analistler, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına ilişkin iyileşen hasta sayısındaki olumlu gidişat ve en kötünün geride kaldığı inancının yatırımcıların risk iştahını artırdığını ve bu durumun altının ons fiyatı aşağı yönlü baskıladığını söyledi.

Bugün yurt içinde sakin bir veri gündemi bulunurken küresel piyasalar yine koronavirüs salgınında yaşananlara odaklanacak.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...