Brezilya Millî Takımı'na Türk teknolojisi

Brezilya Millî Takımı'na Türk teknolojisi

EKONOMİ Haberleri

Futbol dünyasının en başarılı millî takımları arasında gösterilen Brezilya, blockchain dünyasına Bitci Teknoloji ile adım atıyor.

Brezilya Futbol Federasyonu ve Bitci Teknoloji arasında imzalanan anlaşma kapsamında, Brezilya Millî Takımı için bir taraftar token projesi geliştirilecek. İlerleyen dönemde farklı borsalarda da listelenebilecek token’ların ön satış ve borsada işlem görme tarihleri Bitci ve Brezilya Futbol Federasyonu tarafından ortak bir çalışmayla belirlenecek.

NFT'LER GELECEK DÖNEM SATIŞTA
Son dönemin en popüler konularından olan NFT’ler (non fungible tokens) de anlaşma kapsamında yer alacak. Bitci Teknoloji altyapısı üzerinden Brezilya Millî Takımı ve futbolcuları için geliştirilecek NFT’ler gelecek dönemde satışa çıkacak. Öte yandan yapılan anlaşma Brezilya Erkek ve Kadın A Millî Futbol Takımlarının yanı sıra U-20, U-17 ve U-15 takımlarını da kapsıyor. Bitci Teknoloji CEO’su Onur Altan Tan, dünya futbolundaki ilk millî takım anlaşmasını İspanya ile hayata geçirdiklerini hatırlatarak, “Bu önemli iş birliğiyle  teknolojimizi Güney Amerika’ya taşıyoruz. Umuyoruz  ki, bu iş birliği onlara daha nice başarılar getirecek. Gelecek dönemde hayata geçireceğimiz taraftar token ve NFT projelerimizi, Brezilya taraftarlarıyla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

BİTCİ İLE TÜM TARAFTARLARLA ETKİLEŞİM
Brezilya Futbol Federasyonu Başkan Vekili Antonio Nunes ise “Bitci ile birlikte, dünyanın dört bir yanındaki tüm Brezilya Millî Takımı’nın taraftarlarıyla etkileşime geçme fırsatına sahibiz. Taraftarların, dünyanın en popüler millî takımı için hissettiği tutkuyu, özel deneyimler, avantajlar ve içeriklerle birleştireceğiz” ifadelerini kulandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...