Vatandaşa ucuz akaryakıt uyarısı

Vatandaşa ucuz  akaryakıt uyarısı

EKONOMİ Haberleri

Devlet tarafından alınan bütün tedbirlere ve kesilen ağır cezalara rağmen, tatile çıkacak vatandaşlara özellikle şehirler arası yollarda “akaryakıt” uyarısı yapıldı.

Şehir merkezlerinden uzak bölgelerde ucuz fiyatların görülebileceğini belirten yetkililer; düşük rakamlı ürünün kaçak ve kalitesiz olabileceğini, araca büyük zarar vereceğini belirtiyor. TESK Başkanı Bendevi Palandöken, özel araçlarıyla tatile çıkacak vatandaşların tasarruf için daha ucuza akaryakıt bulma arayışına girmemeleri ve ucuz akaryakıt tabelalarına aldanmamaları gerektiğini vurguladı. Piyasada fiyatın belli olduğunu belirten Palandöken “Bir ürün, maliyetinin altındaki fiyatlara satılıyorsa o ürünün kalitesinden şüphelenmek gerekir. Kimse ortalamanın altında satışla zararına ticaret yapmaz. Depoyu ucuza doldurayım derken, aracınızın motorundan olup daha ağır bir fatura ödemeyin. Güvenilen istasyonları tercih edin” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...