Turizm iç pazarla ayakta

Düzenleyen:
Turizm iç pazarla ayakta

EKONOMİ Haberleri

Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Güney Ege Turistik Otelciler Birliği Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Kurban Bayramı’nda yerli turist hareketliliğinin yüksek olduğunu söyledi.

Muğla’da en önemli pazarın iç pazar olduğuna işaret eden Bülbüloğlu “Bayram hareketliliği geçen hafta başladı. Sahil bandındaki denize sıfır ve yakın olan otellerimiz yüzde 100 dolu diyebiliriz. Diğer otellerimiz de doluluğa yakın. Çok yoğun bir bayram geçireceğiz. Ana pazarımız iç pazar oldu. Beş milyondan daha fazla insanın bayram hareketliliğinde olacağını düşünüyoruz. İnşallah kazasız, belasız, sıkıntısız bir bayram tatili geçiririz” dedi.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Marmaris Bölge Başkanı Suat Esin de ağırlıklı olarak yerli turistte hareketlilik olduğunu, dolu bir bayram geçireceklerini dile getirdi. Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal ise “Bölgemizdeki villaların da bu dönemde tamamına yakını dolu. Rusya ve Ukrayna’dan da ciddi talep var. Misafirlerimize otellerden direkt rezervasyon yaptırmalarını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...