Çok Al Az Öde ile yüzde 50’ye varan indirim yapacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Çok Al Az Öde ile  yüzde 50’ye varan  indirim yapacak

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

‘Süreli değil sürekli iyi fiyat’ politikasına geçen Metro Türkiye, müşterilerinin en çok tercih ettiği 4.000’e yakın ürünü kapsayan ‘Çok Al Az Öde’ uygulamasıyla yıl boyu yüzde 50’ye varan fiyat avantajı sunacak.

ÖNDER ÇELİK'İN HABERİ - Metro Türkiye, müşterilerinin maliyetlerinde tasarruf edebilmesi ve kârlılıklarını daha da artırması amacıyla fiyatlandırma politikasını yeniledi. Buna göre şirket, müşterilerinin en çok tercih ettiği 4.000’e yakın üründe geçerli olan ‘Çok Al Az Öde’ uygulaması ile toplu alımlarda fiyat avantajı sağlarken, bu uygulama kapsamı dışında kalan tüm ürünlerde de her gün iyi fiyat sunma sözü veriyor. Metro Türkiye CEO’su Sinem Türüng, müşterilerinin artık kampanya dönemlerini takip etmeye gereksinim duymayacağına dikkat çekerek “Süreli değil sürekli çok iyi fiyatları sunmayı amaç edinen bir fiyatlandırma politikasını uygulamaya aldık. ‘Metro usulü’ alışveriş olarak tanımladığımız bu yeni stratejimizde ‘Her gün çok iyi fiyat’ yaklaşımımız ile 20 bine yakın üründe, ‘Çok Al Az Öde’ uygulamamız ile de profesyonel müşterilerimizin en çok talep gösterdiği, ana ihtiyaçlarının tamamını karşılayan 4 bine yakın ürünümüzde çoklu alımlarda fiyat avantajı sunuyoruz” dedi.

Bu ürünlerden belirlenen baremlere göre, birden fazla alındığında en düşük fiyatın şeffaf olarak rafta görülebildiğini anlatan Türüng, “Çoklu alım yapıldığında sağlanan faydanın, tek olarak alacağınız ürüne kıyasla yüzde 20, yüzde 30 hatta yüzde 50’lere varan düzeyde olması mümkün. Alışılagelmiş dönemsel indirim kampanyaları yerine yılın her günü bu özel fiyatlardan nihai tüketiciler dâhil olmak üzere bütün müşterilerimiz faydalanabilecek. Ayrıca 4 bine yakın ürünün dışında kalan tüm ürünlerde de rekabetçi fiyatlarımızla ‘Her Gün Çok İyi Fiyat’ uygulamasını sunarak müşterilerimizin her daim tasarruflu alışveriş yapmasını sağlıyoruz” diye konuştu. Müşterilerini hem kampanya ya da promosyon dönemlerine hem de tek bir çeşit ürüne bağlı bırakmadıklarını aktaran Türüng, şöyle konuştu: Çok Al Az Öde uygulamamızın altında 1.100 üründe hayata geçirdiğimiz Çeşitli Al Az Öde ile müşterilerimiz aynı markalı, aynı gramajlı ve aynı fiyatlı ürünlerden birden fazla alındığında da avantajlı fiyat alternatiflerinden yararlanabiliyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...