Dünyanın en büyük mağazası yüzde 40 indirimle açılıyor

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Dünyanın en büyük mağazası yüzde 40 indirimle açılıyor

Ekonomi Haberleri  / HABER MERKEZİ

Teknoloji perakendecisi MediaMarkt, dünyadaki en büyük deneyim mağazasını Cumhuriyetin 100. Yılına özel bir etkinlikle açmaya hazırlanıyor.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - Beylikdüzü’nde 29 Ekim’de kapılarını ziyaretçilere açacak olan mağazada yüzde 40’a varan indirimler sunulacak.

MediaMarkt Türkiye Pazarlama ve e-Ticaret Direktörü Tolga Ünvan, Türkiye’nin MediaMarkt dünyasında avro bazında en hızlı büyüyen ülke olduğuna dikkat çekerek, “Türkiye’de 96 mağaza ile hizmet veriyoruz. 29 Ekim’de Beylikdüzü MarmaraPark’ta Türkiye’nin en büyük elektronik deneyim mağazasını açıyoruz. Büyüklüğü 6500 metrekare. Adı ‘MediaMarkt Tech Arena’ olacak. Burada Apple, Grundig, Philips, Braun, Delonghi, Nespresso gibi markaların butikleri yer alacak. Amaç satış değil tamamen deneyim. Mağazanın ortasında ekstra deneyim alanı olacak. Saçınıza fön çektirebileceksiniz. Açılışa bir markamız Barcelonalı bazı futbolcuları getirme planları var” diye konuştu.

Ünvan, TV’de ‘Peak’, küçük ev aletlerinde ‘Koeik’ adlı private lable markalarını Türkiye’ye getireceklerine de vurgu yaptı. Ünvan, “Premium ile aynı kaliteyi yüzde 40’a varan uygun fi yatlardan vatandaşa sunacağız. Hatta TV gibi bazı ürünlerin üretimini Türkiye'de yapacağız" diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...