Emekli maaşını PTT'den alanlara faizsiz kredi verilecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Emekli maaşını PTT'den alanlara faizsiz kredi verilecek

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Emekli maaşlarına gelen zam sonrası birçok banka promosyon ödemelerinde artışa gitti. Güncel promosyon ödemeleri merak konusu olurken PTT’den emekli vatandaşlara güzel haber geldi. Ocak kampanyasını duyuran PTT, ihtiyaç sahibi kişilere 10-80 bin TL arasında nakit kredi imkanı sağlayacaklarını duyurdu. Peki PTT kredi kampanyasının başvuru şartları neler? İşte detaylar haberimizde…

PTT üzerinden emekli maaşını alanlar dikkat. Gelen zam sonrası kampanyalar peş peşe gelmekte. Ocak ayı kredi kampanyasını duyuran PTT, emeklilere müjdeli haberi verdi. Yepyeni başlatılan kredi kampanyası, emeklilere ihtiyaçları doğrultusunda 80.000 TL'ye kadar kredi alma imkanı tanındı. 

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK? 

Emekli maaşını PTT üzerinden alan kişiler bu kampanyadan yararlanabilecek. Eğer nakit paraya ihtiyacınız varsa bu fırsat kaçmaz. Kredi başvurusu için emekliler, cep telefonlarından dahi başvuru yapabilirler. "PTT" yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numarasını içeren bir SMS'i 30 50 numarasına göndermek, başvurunun alınmasını sağlar. Alternatif olarak, en yakın PTT şubesine giderek görevlilere başvuruda bulunmak da mümkündür.

Emekli maaşını PTT'den alanlara faizsiz kredi verilecek

10-80 BİN ARASINDA NAKİT DESTEK ÖDEMESİ YAPILACAK 

Kredi başvuruları aynı gün içerisinde onaylanmaktadır. Bu hızlı işlem süreci, nakit ihtiyacını acil bir şekilde karşılamak isteyen emeklilere büyük bir kolaylık sağlayacak. PTT'nin sunmuş olduğu kredi kampanyası, emeklilere 80.000 TL'ye kadar geniş bir kredi tutarı sunmaktadır. 

Emekli maaşını PTT'den alanlara faizsiz kredi verilecek

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...