Gram altın fiyatı tarihi zirvede! Yükseliş sürüyor, 1370 TL'yi zorladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gram altın fiyatı tarihi zirvede! Yükseliş sürüyor, 1370 TL'yi zorladı

Ekonomi Haberleri

Gram altın fiyatı, kabinenin belli olmasının ardından rekor serisini sürdürüyor. Sabah saatlerinde 1350'yi aşan gram altın 1370 TL'ye zorlayarak tarihi zirveye çıktı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in devir teslim töreni sırasında şeffaflık, tutarlılık ve öngörülebilirlik mesajı vermesi sonrasında piyasalarda hareketlilik sürüyor. Gram altın bugün açılışta tarihi zirveyi gördü.

GRAM ALTINDA YENİ REKOR

Geçtiğimiz hafta cuma günü 1345 TL seviyesini test ederek rekor kıran gram altın, haftanın ikinci işlem gününe yeni rekorla başladı. Sabah satlerinde 1352 TL'den işlem gören gram altın öğle saatlerinden sonra 1.368 liraya kadar çıktı. 

Gram altın tarihi zirvesini gördükten sonra 1.358 TL'ye geriledi.

Altın fiyatlarında ekran ile piyasa arasındaki makas giderek kapanıyor. Seçim öncesinde Kapalı Çarşı'da 1500 TL'yi aşan gram altın ikinci tur öncesinde 1400 TL'nin altına düştü. Seçim sonrası yeni kabinenin de belli olmasıyla 1340 TL'yi gören sarı metal Kapalı Çarşı'da anlık olarak 1397 TL seviyesinden işlem görüyor.

Gram altın fiyatı tarihi zirvede! Yükseliş sürüyor, 1370 TL'yi zorladı

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...