Gram altın fiyatlarında oklar tersine döndü! Kapalı Çarşı'da 1700'ün altında fiyatlanıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gram altın fiyatlarında oklar tersine döndü! Kapalı Çarşı'da 1700'ün altında fiyatlanıyor

Ekonomi Haberleri

Gram altında geçen hafta yaşanan düşüş bu hafta da sürüyor. Altının gramı sadece ekranda değil Kapalı Çarşı'da da düşüyor. Gram altın haftalar sonra Kapalı Çarşı'da 1700 TL'nin altında fiyatlanıyor.

Gram altın, Merkez Bankası'na yapılan atamalar ve Başkan Hafize Gaye Erkan'ın yaptığı enflasyon raporu sunumunda verdiği güven ve uluslararası piyasada Ons altında yaşanan aşağı yönlü hareketle düşüş ivmesine geçti.

GRAM ALTINDA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

ABD Merkez Bankası'nın faiz kararının ardıdan dolar endeksinin güçlenmesine paralel olarka Ons altın 1930 dolar seviyesine geri çekildi. Ons altınla beraber 1670 TL'ye kadar geri çekilen gram altın geçen hafta ABD tarım dışı istihdam verileriyle toparlandı. 1670-1680 TL bandında sıkışan gram altın yeniden 1680 TL'nin üstüne çıksa da yukarı yönlü ataklar yeni haftaya taşınmadı. 

KAPALI ÇARŞI'DA 1700 TL'NİN ALTINA İNDİ

Ekranda yeni güne 1.681,36 TL'den başlayan gram altın yüzde 0,14 kayıpla 1679 TL'ye indi. Ekranın aksine Kapalı Çarşı'da 1700 TL'nin üstünde fiyatlanan gram altın, yeni haftada kritik seviyenin altına indi.

Kapalı Çarşı'da gram altın yüzde 0.46 kayıpla 1697 TL'den fiyatlanıyor.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...