Beyin kanamasından öldüğü sanılıyordu... 11 yıl sonra gerçek ortaya çıktı

- Güncelleme:
Beyin kanamasından öldüğü sanılıyordu... 11 yıl sonra gerçek ortaya çıktı
GÜNDEM Haberleri

Mersin'de 11 yıl önce beyin kanamasından öldüğü sanılan M.T. isimli şahıs hakkında asıl gerçek gün yüzüne çıktı. Aslında cinayete kurban giden maktulün o dönem patronu tarafından darp edildiği ve kafasına aldığı darbe ile beyin kanaması geçirip hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Mersin'deki acı olayın perde arkası gün yüzüne çıktı ve gerçek aslında başkaydı. 6 Ocak 2011 tarihinde merkez Toroslar ilçesi Kurdali Mahallesinde meydana gelen olayda M.T. (32) isimli maktul hayatını kaybetti. Maktulün ölümünü şüpheli bulan ekipler dosyayı tekrardan tozlu raflardan indirdi ve incelemey aldı.

Yapılan incelemede maktulün hurdacılık yaptığı tespit edilirken, o dönemdeki çok sayıda arkadaş çevresiyle görüşmeler yapıldı.

30 TL İÇİN ÇIKAN TARTIŞMAYA KURBAN GİTMİŞ

HTS incelemeleri, saha çalışmaları ve alınan tanık ifadeleri neticesinde maktulün o dönem hurda işinde patronu olan S.Y. ile arasındaki 30 TL alacak verecek konusu yüzünden tartışma çıktığı, M.T.'yi darp ettiği ve başına künt denilen cisimle vurması sonucu beyin kanaması geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi.

Beyin kanamasından öldüğü sanılıyordu... 11 yıl sonra gerçek ortaya çıktıMersin'de 11 yıl önce beyin kanamasından öldüğü sanılan M.T. isimli şahsın, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı-Fotoğraf-İHA

OPERASYONLA YAKALANDI

Şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan ekipler, Muş'un Dilimli Köyü'nde yaptığı operasyonla şahsı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...