Her gün ofise gitmeye son!
Teknoloji geliştikçe insanların bir mekana bağlı olma mecburiyetleri azaldı. Bir telefon yada taşınabilir bilgisayar, sayılamayacak kadar çok işte yeterli hâle geldi.
Bu trendi, yeni bir iş koluna dönüşen Workinton adlı kuruluş, Ankara’da 1 milyon dolar yatırımla ikinci şubesini açtı. Türkiye’de birden fazla şehirde şubesi olan tek Co Working-Ortak Çalışma Alanı zinciri olan Workinton, Ankara Next Level’da yeni şube açtı. Workinton’un Ankara’da açılan ikinci şubesinde toplantı odaları, hazır ve sanal ofisler ile bireysel kullanıcıların katıldığı bir sistem hazırlandı. Toplam 1300 metrekarelik alanda kurulan Workinton Next Level’da 7 toplantı odası bulunuyor. 130 kişilik seminer salonu, hazır ofisleri ve aynı anda 30 kişinin rahatlıkla kullanacağı ortak çalışma alanında ısı, ses ve ışık sistemleri için profesyonel danışmanlık hizmeti alındığı belirtildi. 12’nci şubeyi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Workinton CEO’su Pınar Massena, “Ankara’ya renkli ve esnek çalışma ortama getirdik. Ankara’da daha fazla insana ulaşacağız” dedi.
Kira, stopaj elektrik ve su masrafı yok
Bu ofisler 4 şekilde kullanılıyor. İsteyen telefon ve sekreter hizmeti alıp, adres verebiliyor. İkinci sistemde hazır ofis hizmeti var. Tek kişilik masası olan, 3-1000 metrekare arasındaki bu ofislerde telefon, su, elektrik, internet, sekreter, karşılama, toplantı odası, gün boyu içecek ikramı bulunuyor. 3 ile 300 kişi arasındaki toplantı salonlarının yanı sıra, ortak kullanım alanlarında saati 12 liraya masa kiralayıp, akşama kadar çalışmak, bu sırada simitten çay ve kahveye kadar hiçbir şeye para ödememek de mümkün. Şirket yetkilileri sistem sayesinde kullanıcıların stopajdan sekretere kadar ofis masraflarından da kurtulduğunu ifade ediyor.
