Maslak'ta her şey dahil ofis: Workland

Düzenleyen:
Maslak'ta her şey dahil ofis: Workland

Ekonomi Haberleri

Hazır ofis markası Workland, Artaş’ın Maslak’taki Eclipse projesinde faaliyete başladı. ‘Her Şey Dâhil’ sistemiyle tüm hizmetlerin eksiksiz sunulduğu Eclipse Maslak’ta kiralar 1.995 TL’den başlıyor

Önder Çelik İSTANBUL - Türkiye’de faaliyet gösteren hazır ofis markalarına bir yenisi eklendi. ‘Her Şey Dâhil’ sistemle faaliyete başlayan Workland, Artaş İnşaat’ın Maslak’taki ofis projesi Eclipse Business’ı işletecek. Kira bedeli dışında; internet, 7/24 ofis kullanımı, resepsiyon hizmeti, su-kahve gibi mutfak giderleri, otopark, günlük temizlik, özel sekreter, yabancı dillerde sekreterya hizmeti, fiber internet hizmetleri, güvenlik, kargo karşılama, iklimlendirme, toplantı odaları, ortak kullanım alanları için hiçbir ekstra ücret ödenmeyen Workland’de aidat, su, elektrik ve stopaj için de ücret alınmıyor. 

WorkLand İcra Kurulu Başkanı Serhan Çetinsaya, proje için 2,5 milyon TL yatırım yaptıklarını belirterek, sektörde 10 tane rakipleri olduğunu söyledi. Girişimcilerin, KOBİ’lerin, start-up’ların ofise ihtiyacı olduğunu kaydeden Çetinsaya, 2 yıl içinde 5 şubeye ulaşıp, sektörde kalıcı olmaya çalışacaklarını ifade etti. Çetinsaya, ofislerde fiyatların 1.995 TL’den başlayıp 8 bin liraya kadar çıktığını belirtti. Global bir marka olmak için 81 ilin 41’ine yayılmak gerektiğini ifade eden Çetinsaya, İstanbul’da sonra Ankara, İzmir ve Kayseri’ye gideceklerini, bu yerlerde daha butik projelerde olacaklarını söyledi. Workland Yönetim Kurulu Başkanı Sare Çetinsaya da, Maslak’ta ofis bulmanın zor olduğunu belirterek, ay sonunda faturalarla kimsenin başınızı ağrıtmayacaklarını ifade etti. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...