Sağlık turizmi hizmet kalitesi ile büyüyor

Düzenleyen:
Sağlık turizmi hizmet kalitesi ile büyüyor

Ekonomi Haberleri

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Türkiye’nin sağlık turizminde olağanüstü bir potansiyeli bulunduğunu belirterek, “Gerek sağlık hizmetlerimizin kalitesi, gerek buradaki altyapımız, Avrupa’nın sağlık altyapısını sollamış durumda” dedi.

Bakan Avcı, Türkiye’nin, dört bir yanıyla turizmde parlayan bir yıldız olarak dikkati çektiğini söyledi. Ülkenin bu alandaki adaylığını her geçen gün daha güçlü sesle duyurduğunu ifade eden Avcı; Türkiye’nin artık deniz, güneş ve kum üzerinden turizm yapan bir ülke olmadığını dile getirdi. Avcı, ülkede güçlü potansiyele sahip olunan alanlardan birinin de sağlık turizmi olduğunu vurguladı. Sağlık turizmindeki pazar çeşitliliğinin önemine işaret eden Avcı, şunları kaydetti: Avrupalılara göre Türkiye çok ciddi bir sağlık turizmi destinasyonu. Türkiye’ye gelerek sağlık turizminden yararlanan insanlar, memnun şekilde ülkelerine dönüyor. Sağlık hizmetlerinin kalitesi ortada. Amerika için de geçerli bu...

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...