TOKİ'den yeni konut ve iş yeri kampanyası! İstanbul dahil 43 ilde satışa çıkıyor, tarih belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
TOKİ'den yeni konut ve iş yeri kampanyası! İstanbul dahil 43 ilde satışa çıkıyor, tarih belli oldu

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle konut ve iş yeri satışı geliyor. TOKİ İstanbul dahil 43 ilde konut ve iş yerlerini satılığa çıkarıyor. Tarih ve başvuru yöntemi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Türkiye genelinde uygun fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenlere yönelik kampanyaları ve depreme dayanıklı konutlarıyla öne çıkan Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) 43 ilde yeni konut ve iş yeri satışı geliyor. Vatandaşlar yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle konut ve iş yeri sahibi olabilecek.

TOKİ'DEN 43 İLDE 212 KONUT SATIŞI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, 43 ilde 212 konut ile 17 ilde 143 iş yerini açık artırma yöntemiyle satacak.

TARİHLER BELLİ OLDU

TOKİ Başkanlığı tarafından satılacak konut ile iş yerlerine yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile sahip olunabilecek. 11 Ekim Çarşamba ve 12 Ekim Perşembe günlerinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek açık artırmalar, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara The Green Park Hotel’de yapılacak. Ayrıca internetten üzerinden de teklif verilebilecek.

YÜZDE 25 PEŞİNAT 48 AY VADE

Alıcılar, Afyonkarahisar, Adana, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sakarya, Sivas, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat illerinde satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat 48 ay vadeyle sahip olabilecek.

Ayrıca, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Denizli, Elazığ, Giresun, İstanbul, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Kütahya, Sakarya, Samsun, Tekirdağ ve Trabzon illerinde satışa sunulan iş yerleri ise yüzde 25 peşinat 48 ay vadeyle alınabilecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ile www.emlakmuzayede.com.tr internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...