TPAO'dan petrol arama ruhsatı almak için başvuru

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TPAO'dan petrol arama ruhsatı almak için başvuru

Ekonomi Haberleri

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü 3 adet petrol arama ruhsatının süresini ikişer yıl uzatmak ve 2 adet petrol arama ruhsatı almak için başvuruda bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün konu ile ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

TPAO 5 YERDE PETROL ARAYACAK

Buna göre, TPAO sahip olduğu AR/TPO/K/F18-b3 pafta no'lu petrol arama ruhsatının süresinin sona ereceği 22.09.2023 tarihinden itibaren, AR/TPO/K/F19-a4 pafta no'lu petrol arama ruhsatının süresinin sona ereceği 23.09.2023 tarihinden itibaren ve AR/TPO/K/F19-d2, d3 pafta no'lu petrol arama ruhsatının süresinin sona ereceği 23.09.2023 tarihinden itibaren ikişer yıl uzatmak için başvuruda bulundu.

TPAO ayrıca, N41-c1, c2, c4 no'lu paftalarda bir adet ve O41-b no'lu paftada bir adet petrol arama ruhsatı almak için 19.07.2023 tarihli dilekçesiyle müracaat etti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...