Türkiye Petroller Anonim Ortaklığı (TPAO) ne kadar personel alacak? TPAO personel alımı başvuru tarihleri ne zaman, şartları neler?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkiye Petroller Anonim Ortaklığı (TPAO) ne kadar personel alacak? TPAO personel alımı başvuru tarihleri ne zaman, şartları neler?

Ekonomi Haberleri

Türkiye Petroller Anonim Ortaklığı (TPAO) yeni personel alacağını duyurdu. Duyurunun ardından vatandaşlar arama motorlarında “Türkiye Petroller Anonim Ortaklığı (TPAO) ne kadar personel alacak? TPAO personel alımı başvuru tarihleri ne zaman, şartları neler?” sorularının cevaplarını aramaya başladılar. Peki, Türkiye Petroller Anonim Ortaklığı (TPAO) ne kadar personel alacak? TPAO personel alımı başvuru tarihleri ne zaman, şartları neler? İşte detaylar….

Türkiye Petrolleri bünyesinde çalıştırmak üzere yeni personeller alacağını duyurdu. Duyurunun ardından vatandaşlar arama motorlarında “Türkiye Petroller Anonim Ortaklığı (TPAO) ne kadar personel alacak? TPAO personel alımı başvuru tarihleri ne zaman, şartları neler?” sorularının yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte TPAO Merkez ve taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere alınacak personellerin ne zaman ve ne şartlarla alınacağı ile ilgili detaylar…

TPAO NE KADAR PERSONEL ALACAK?

Türkiye Petroller Anonim Ortaklığı yaptığı açıklamada; “Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ülkemizin enerji bağımsızlığına giden yolda hız kesmeden arama ve üretim faaliyetlerini sürdürerek, ülkemizin hidrokarbon kaynaklarının milletin emrine sunulması görevini yürütmeye azim ve kararlılıkla devam etmektedir. TPAO’nun yurdun dört bir yanında ve mavi vatanda artan faaliyetlerine bağlı olarak personel ihtiyacı doğmuştur.” İfadelerini kullandı. TPAO buna bağlı olarak TPAO Merkez ve Taşra Teşkilatlarına toplam 121 (Lisans mezunu) personel alımı yapılacağını duyurdu.,

Türkiye Petroller Anonim Ortaklığı (TPAO) ne kadar personel alacak? TPAO personel alımı başvuru tarihleri ne zaman, şartları neler?

TÜRKİYE PETROLLERİ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELER?

  • Türkiye Petrolleri personel alımı şartlarında aranılan en önemli niteliklerden birisi başvuracak adayların lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak şartı arayacak.
  • Başvuracak adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak.
  • 18 Yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak.
  • İlgili meslek grupları için Meslek Yüksek Okulu ön lisans mezunu olmak.
  • 2022’de yapılan KPSS'den P94, P93 veya P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.
  • Seyahat engeli ve arazi çalışmasına mâni hali bulunmamak, şartları aranacak.

TÜRKİYE PETROLLERİ PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi www.iskur.gov.tr üzerinden 01.08.2023-07.08.2023 tarihleri arasında 7 gün süreyle yapılabilecektir.


 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...