2023 Türkiye’sine faizsiz finans damga vuracak

2023 Türkiye’sine faizsiz finans  damga vuracak

EMLAK Haberleri

2023 yılında dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri olma hedefleri doğrultusunda sektörlerin önde gelen temsilcilerini bir araya getiren 2. Türkiye 2023 Zirvesi, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve iş insanlarının katılımıyla gerçekleşti.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Etkinlikte Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ile Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün de yer aldı.
Zirvede faizsiz ‘Elbirliği Sistemi’nin ekonomiye sağladığı katkıları anlatma fırsatı bulduklarını dile getiren Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Türkiye ekonomisinin 100. yıl hedeflerine ulaşılmasının konuşulduğu 2. Türkiye 2023 Zirvesi’nde değerli bakanlarımız ve iş adamlarıyla önemli değerlendirmeler yaptık. Türk ekonomisinin kırılgan ve hassas yapısı, artık krizlerden etkilenmeyen, sağlam ve temeli güçlü hedeflere oturtulmuş bir yapı haline geldi. Burada belirlenen doğru stratejiler ile gerçekleştirilen kalkınma ve büyüme hamlelerine biz de öncüsü olduğumuz faizsiz Elbirliği Sistemi ile destek veriyoruz. Çünkü sürdürülebilir bir büyüme için faizsiz sistem başarılı bir çözüm sunuyor. Ekonomimizde de bu sisteme duyulan ihtiyaç hissediliyor. Özellikle konut satışlarında istikrarın sürdürülmesi ve düşüşlerin önlenebilmesinde sistem önemli bir rol oynayabilir ve 2023 yılında dünyanın ilk 10 ekonomisinde yer almamız için daha güçlü bir katkı sunabilir” dedi.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...