Tema İstanbul en çevreci ve enerji tasarruflu proje seçildi

Tema İstanbul en çevreci ve enerji tasarruflu proje seçildi

EMLAK Haberleri

Konutlarda çevre ve enerji verimliliğine dikkat çekmek amacıyla İstanbul’da TuREEFF (Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı) tarafından düzenlenen ödül töreninde Tema İstanbul, birçok proje arasından bir adım öne çıkarak çevreci kimliği ve konutlarda sağladığı enerji tasarrufu özelliği ile vitrine çıktı.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Tema İstanbul adına ödülü alan Genel Müdür Aydın Ayçenk, yeşil ve çevreci kimlikle Tema İstanbul’u sürdürülebilir bir yaşam alanı haline getirdiklerini ifade etti.  Tema İstanbul’da A sınıfı yapı malzemeleri ve tekniklerinin kullanıldığını belirten Ayçenk; “Türkiye’nin en büyük ve ilk master planlı projesi Tema İstanbul, Avrupa Birliği standartlarının üzerindeki yapı kalitesiyle Türkiye’nin enerji verimliliği ödülüne sahip çevreci ve sürdürülebilir projesi olarak konumlanıyor. B sınıfı enerji verimliliği belgesine sahip projemiz, C seviyesindeki binalara kıyasla yüzde 20, ülke genelindeki yapı stoku ortalamasından ise yüzde 80’e kadar daha enerji verimli” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...