Hatası kupayı getirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hatası kupayı getirdi

FUTBOL Haberleri

Futbol yazarı Uğur Meleke, Ronaldo'nun Avusturya maçında kaçırdığı penaltı için ''Eğer Avusturya maçında o penaltıyı atsaydı sırasıyla İngiltere, Fransa ve Almanya'yla oynayacaklardı. Sanırım takımına en büyük katkıyı o penaltıyı atamayarak yaptı Ronaldo" yorumunda bulundu.

EURO 2016 finalinde Portekiz, Fransa'yı uzatmada Eder'in attığı golle 1-0 mağlup ederek kupayı kazandı. Günün en dikkat çeken yazılarından biri ise Hürriyet spor yazarı Uğur Meleke'den geldi. Meleke, Cristiano Ronaldo'nun Avusturya maçında kaçırdığı penaltıyla takımına en büyük katkıyı yaptığını ileri sürdü. Ünlü gazetecinin yazısının bir kısmı şu şekilde:

"RONALDO'YU ES GEÇMEYELİM"

"Grup maçlarını dahi uzatmaya götürmeye çalışan Portekiz Milli Takımı, finali de 110'a kadar karartıp, kupayı eve götürecek şansı üretmeyi başardı. Turnuvanın kaderini belirleyen Ronaldo'yu da es geçmeyelim: Eğer Avusturya maçında o penaltıyı atsaydı sırasıyla İngiltere, Fransa ve Almanya'yla oynayacaklardı. Sanırım takımına en büyük katkıyı o penaltıyı atamayarak yaptı Ronaldo!

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...