Fatih Terim, 10'u bekliyor

Fatih Terim, 10'u bekliyor

FUTBOL Haberleri

Sneijder'e özel bir antrenman programı uygulatan G.Saray Teknik Direktörü, Hollandalı yıldızı daha fazla forma vererek dev maça hazırlayacak.



123 GÜN FUTBOLDAN UZAK KALDI
G.Saray'da yaklaşan Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Wesley Sneijder seferberliği yaşanıyor. Schalke ile birlikte bir sonraki turlar da düşünülerek kadroya katılan Hollandalı yıldızdan, bir an önce faydalanmak isteyen teknik heyet, maç eksiği olan bu oyuncuya adeta tam gün mesai yaptırıyor. 26 Eylül'deki Chievo-Inter maçında sakatlandıktan tam 123 gün sonra Beşiktaş derbisiyle sahalara dönüş yapan Sneijder'i, 20 Şubat'ta oynanacak Schalke müsabakasında ilk 11'de sahaya sürmek isteyen Fatih Terim, Hollandalı yıldıza ligde üst üste oynanacak Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor karşılaşmalarında daha fazla görev vermeyi planlıyor.SNEJDER'E HAGİ MODELİ Beşiktaş derbisinde 33, Bursaspor'a karşı da 21 dakika forma giyen Sneijder'in, Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Sneijder'i takıma katılır katılmaz ABD'li performans uzmanı Scott Piri'ye teslim eden Fatih Terim, antrenmanlardan önce ve sonra özel çalışmalar yapan Hollandalı yıldızla oldukça yakından ilgileniyor. Bu futbolcunun takıma girmesiyle birlikte sistemi de değiştirmenin hesaplarını yapan tecrübeli çalıştırıcı, yıllar önce Gheorhge Hagi örneğinde olduğu gibi Sneijder'i 10 numara pozisyonunda serbest oyuncu olarak kullanmayı düşünüyor.Fatih Terim, 10'u bekliyorTRİBÜNE KİM ÇIKACAK? LEJYON SARAY Sneijder ve Drogba transferleri sonrası G.Saray'daki yabancı oyuncu sayısı 11'e yükseldi. Bu transferlerle birlikte Cimbom, kaleden forvete kadar her mevkide bir yabancıya sahip oldu. Yabancı oyuncuların çoğalması sebebiyle kimi oynatacağını, kimi tribüne göndereceğini şaşıran Teknik Direktör Fatih Terim, buna karşın Şampiyonlar Ligi'nde tamamı yabancı oyunculardan kurulu bu 11'le sahaya çıkma şansına sahip oldu. Ancak G.Saray, sezon sonunda bu kadroyu daraltmak zorunda. Çünkü Haziran 2011'de alınan karar gereğince önümüzdeki sezondan itibaren kulüpler en fazla 10 yabancı ile sözleşme imzalayabilecek ve 6'sının ismini müsabaka listesine yazabilecek. Bu da 4 oyuncunun tribüne çıkması anlamına geliyor. 2014-2015 sezonunda ise en fazla 8 yabancıyla sözleşme imzalanabilecek ve 5'i müsabaka isim listesine yazılabilecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...