'Cardozo transferi suya düştü'

'Cardozo transferi suya düştü'

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği isimlerden biri olan Oscar Cardozo ile ilgili olarak Portekiz basınından flaş iddialar ortaya atıldı.

Fenerbahçe, Emmanuel Emenike ve Oscar Cardozo'nun transferini borsaya bildirmesinin ardından hem Rus, hem de Portekiz basınında iki isimle ilgili her gün yeni haberler manşetleri süslüyor. Sarı-lacivertliler, uzun süredir görüşme halinde olduğu Benfica ile sıkı bir pazarlık yaparken, Portekiz basınının iddiası kafalarda soru işareti oluşturdu. A Bola'nın manşetinden duyurduğu haberde "Oscar Cardozo, Türkiye'ye uzak" ifadesi kullanılırken, bu transferin suya düştüğü belirtildi. Öte yandan Portekiz basını Paraguaylı golcünün Benfica yönetimine "Takımla çalışmak için izin istiyorum" şeklinde başvurusunun da kabul görmediğini okuyucularına duyurdu. Cardozo'nun spor salonunda tek başına çalıştığı bir fotoğrafla futbolseverlere aktarıldı. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...