Şenes Erzik'e UEFA'dan onay çıkmadı

- Güncelleme:
Şenes Erzik'e UEFA'dan onay çıkmadı

Futbol Haberleri

4 büyüklerin ve Anadolu kulüplerinin üzerinde anlaştığı Şenes Erzik, UEFA'dan gelen baskı yüzünden federasyon başkanlığı için aday olmayacak.

Dört büyüklerin ve Anadolu kulüplerini üzerinde anlaştığı UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, nbsp;Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ı arayarak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına aday olmayacağını bildirdi. nbsp;Kulüpler Birliği Vakfı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı adaylığı için Şenes Erzik isminde ittifak kararı almıştı. Dört büyük kulüp de 27 Şubat'ta yapılacak seçim için ortak aday olarak Şenes Erzik'i belirlemişti. Erzik ise, "Benden başka çare yoksa adayım. Bir iki gün içinde kararımı açıklayacağım" demişti. Ancak nbsp;Erzik, TFF Başkanlığı için aday olmayacağını belirtti. nbsp;UEFA ve FIFA'dan gelen baskılar sonrası bu kararı aldığı öğrenilen UEFA Erzik'in, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerine, "Hem UEFA'da, hem TFF'de olmam imkansızlaştı. Bu bakımdan başkan adayı olamayacağım" dediği ifade edildi. nbsp;Federasyon Başkanlığı için şu ana dek, İbrahim Hacıosmanoğlu, Erdal Alkış ve Zafer Murat Mermer aday olduğunu açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...