Galatasaray Sparta Prag maçı ilk 11’i! GS Sparta Prag maçı ilk 11’de kimler var, yedekler kimler?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray Sparta Prag maçı ilk 11’i! GS Sparta Prag maçı ilk 11’de kimler var, yedekler kimler?

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray Sparta Prag maçı ilk 11’i ve yedekler kimler? | Bu akşam oynanacak olan Galatasaray Sparta Prag UEFA Avrupa Ligi son 32 maçı ilk 11’i belli oldu. Peki, GS Sparta Prag maçı ilk 11’de ve yedeklerde kimler var? İşte Galatasaray Sparta Prag maçı ilk 11’i!

Galatasaray Sparta Prag maçı ilk 11’i ve yedekler… Galatasaray’ın Sparta Prag maçı kadrosu ve yedekleri belli oldu. İşte Galatasaray Sparta Prag maçı ilk 11 ve yedekleri haberimizde…

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇI İLK 11

Galatasaray; Muslera, Kaan, Nelsson, Sanchez, Berkan, Kerem Demirbay, Torreira, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Sparta Prag; Vindahl, Vitik, Sorensen, Krejci, Preciado, Laçi, Kairinen, Rynes, Birmancevic, Karabec, Kuchta.

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇI YEDEKLER KİMLER?

Galatasaray’ın Sparta Prag maçı yedekleri şu şekildedir: Günay, Zaha, Tetê, Sérgio, Abdülkerim, Baran, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Hamza, Efe, Ndombele, Vinicius

GALATASARAY’IN UEFA KADROSUNDA KİMLER VAR?

Galatasaray'ın UEFA'ya bildirdiği kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Fernando Muslera, Günay Güvenç, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Serge Aurier, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Hakim Ziyech, Serge Oliveira, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Tete, Barış Alper Yılmaz, Carlos Vinicius.

GALATASARAY’DA SAKAT VE CEZALI FUTBOLCU VAR MI?

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıklarını atlatan Abdülkerim Bardakcı ile Sergio Oliveira, müsabakada forma giyebilecek.

Süper Lig'in 22. haftasında 21 Ocak'ta deplasmanda yapılan Trabzonspor maçında sakatlanan Abdülkerim, 4 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası maçını kaçırdı.

Antrenmanda göğüs kasından sakatlanan ve ameliyat edildiği ülkesi Portekiz'de tedavisini tamamlayan Oliveira ise yaklaşık 2 ay sonra sahalara dönecek. Son maçına 8 Aralık 2023'te çıkan tecrübeli orta saha oyuncusu, 10 Süper Lig, 2 de Türkiye Kupası maçında forma giyemedi.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Hakim Ziyech müsabakada süre alamayacak.

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...