Kütahya'da deve kuşu alarmı! Bir anda yola çıktı, görenler gözlerine inanamadı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Güncel Haberleri  / Anadolu Ajansı

Şaşkına çeviren olay Kütahya'da yaşandı. Kara yolunda seyir halinde olan sürücüler bir anda önlerine atlayan deve kuşunu görünce gözlerine inanamadı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Deve kuşu sağ salim yakalanırken olayın sebebi de ortaya çıktı.

Kütahya'da kara yoluna girip hızlıca koşmaya başlayan deve kuşu sürücüleri şaşkına çevirdi. Olay Gediz-Kütahya kara yolunda yaşandı. 

SÜRÜCÜLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Yolda ilerleyen sürücüler aniden önüne çıkan bir deve kuşunun koştuğunu görünce durumu yetkililere haber verdi. Bölgeye gelen Gediz Belediyesi Veteriner Hekimliği personeli, Hacıbaba Mahallesi mevkisinde deve kuşunu yakaladı.

ÇİFTLİKTEN KAÇMIŞ

Ekipler, yakınlardaki bir çiftlikten kaçtığı belirlenen deve kuşunu sahibine teslim etti. Bu arada, deve kuşunun kara yolunda koşarak ilerlediği anlar, vatandaşlarca cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...