'100 lira için değer mi?' diyerek isyan etti: Yaşıtları hacca gidiyor, bizimki çalıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Arnavutköy’de akıl almaz bir hırsızlık olayı yaşandı. Yolda yürürken park halindeki bir kamyonetin sileceğini çalan adam güvenlik kamerasına yakalandı. Araç sahibi ise duruma böyle tepki gösterdi: Toplasan 100 lira etmez. Yaşıtları hacca gidip geliyor, bizim amca silecek çalıyor...

Arnavutköy'e bağlı Boğazköy İstiklal Mahallesi’nde yaşayan Cankurt Hoş isimli vatandaşa ait olan kamyonetin silecekleri çalındı. Zanlı kamyonetin sileceğini mandallarını açarak söktü, çaldıktan sonra kendi aracına binerek uzaklaştı. İlginç hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

OLAYI 3 GÜN SONRA FARK ETTİ

 Cankurt Hoş, olayı üç gün sonra fark etti. Kamyoneti ile yola çıkan adam yağmur yağında silceğinin çalışmadığını fark etti. Sileceklerin düştüğünü sanan adam bölgedeki güvenlik kamerasını izleyince gerçeği öğrendi. 

"YAŞITLARI HACCA GİDER BİZİM AMCA SİLECEK ÇALIYOR"

Aracının sileceği çalınan Hoş, “Ben 30 yıldır burada oturuyorum. İlkokul yıllarından beride bu arabalarla iç içeyim ilgim var. Birisi bana sileceğin çalınmış dese vallahi inanmazdım. Bunu çalan arkadaş 60’lı yaşlarda. Bayağı uğraştıktan sonra hırsızlık yapıyor kendi arabasını arkaya park ediyor buraya geliyor gidiyor. Ben hırsızlığı tam 3 gün sonra hava tekrar yağışlı olunca sileceğimi çalıştırdım öyle fark ettim. Kimin aklına gelir sileceğinin çalınacağı ki. Böyle komik bir durumla karşılaştık bunun düşmüş olma ihtimali de yok bizde kameradan bakınca sileceğimizin çalınacağını fark ettik. Yaşıtları hacca gidip geliyor, bizim amca silecek çalıyor. Tamamı 100 TL’lik olan bir ürünü çalmış yani. Gelip dese ki yol gideceğim sileceğim yok biz söküp kendimiz verirdik zaten” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...