116 saat sonra enkazdan sağ çıkan Tülin teyze kendisini kurtaran ekibe baklava sözü verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

56 yaşındaki Tülin Güzeloğlu, Hatay'da 8 katlı binanın enkazından tam 116 saat sonra sağ olarak çıkarıldı. 15 metrelik enkazdan 8 saatlik çalışma sonrası çıkarılan kadın kurtarma ekibine baklava sözü verdi. O anlar kameralara böyle yansıdı.

Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen 2 büyük depremin ardından 10 il yerle bir oldu. Depremden en çok etkilenen illerin başında ise Hatay yer aldı. Hatay'da bir kez daha umut ışığı yandı.

116 SAAT SONRA KENDİSİNİ KURTARAN EKİBE BAKLAVA SÖZÜ VERDİ

Antakya ilçesinde bulunan 8 katlı Ahmet Gürses Apartmanı'nda yaşayan 57 yaşındaki Tülin Güzeloğlu deprem sonrası enkaz altında kaldı. Güzeloğlu 8 saatlik kurtarma çalışmasının ardından Kuşadası, Şimşekler ve Meksika arama kurtarma ekiplerinin sayesinde 116 saat sonra kurtarıldı. Ekipler, yerle bir olan 8 katlı apartmanda adeta zamanla yarıştı. Tülin Güzeloğlu, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü. Öte yandan enkazdan kurtarılan Tülin Güzeloğlu kendisini kurtaran arama kurtarma ekiplerine bir tepsi baklava sözü verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...