110 saat sonra inanılmaz kurtuluş! Komandolar 1 kişi daha enkazdan çıkardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
110 saat sonra  inanılmaz kurtuluş! Komandolar 1 kişi daha enkazdan çıkardı

GÜNDEM Haberleri

Bitlis'ten, arama kurtarma çalışmalarına destek vermek üzere Adıyaman'a giden Tatvan Jandarma Komando Tabur Komutanlığı görevlileri, 71 yaşındaki Şevket Fırat'ı 110. saatte enkazdan sağ çıkardı.

Valilik açıklamasına göre, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Bitlis Tatvan'dan bölgeye giden Komandolar Adıyaman'da 110 saat sonra bir kişiyi enkazdan kurtardı.

71 YAŞINDAKİ ŞEVKET AMCA KURTULDU!

Bitlis'ten depremin en çok hasar verdiği kentlerden Adıyaman'a görevlendirilen Tatvan Jandarma Komando Tabur Komutanlığı görevlileri, Alitaşı Mahallesi'ndeki Menekşe Apartmanı'nın enkazında çalışma yürüttü.

Ekiplerce, depremden 110 saat sonra binanın enkazından sağ kurtarılan 71 yaşındaki Şevket Fırat, ambulansla hastaneye götürüldü.

(AA)

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...