Enkazda 113 saat sonra çıkarılan Mesut'tan Arda Güler mesaj: "Abi hocaya söyle seni oynatsın"

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Adıyaman'da enkazdan 113. saat sonra çıkarılan Fenerbahçe taraftarı Mesut, Sarı-Lacivertliler'in 17'lik yıldızı Arda Güler'e ambulanstan mesaj gönderdi. Depremzede çocuğun "Arda Güler abi seni çok seviyorum, Fenerbahçe'yi kurtarmaya devam et. Abi hocaya bir de söyle seni oynatsın" sözleri yürekleri ısıttı.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da bir genç, depremin 113. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı.

113. saatte enkazdan çıkarılan Mesut, ambulansla hastaneye götürülürken Fenerbahçeli Arda Güler'e mesaj yolladı: "Arda Güler abi seni çok seviyorum, Fenerbahçe'yi kurtarmaya devam et. Abi hocaya bir de söyle seni oynatsın" sözleri yürekleri ısıttı.

ARDA GÜLER CEVAP VERDİ

Sosyal medyada bir anda yayılan video kısa sürede Arda Güler'e ulaştı. Milli futbolcu çektiği videoyla depremzede Mesut'a cevap verdi:

"Güzel kardeşim sen pes etmedin. Sen başardın. Mücadelenle bize umut oldun. Seni çok seviyoruz. Kendine çok dikkat et. İnşallah yüz yüze görüşmek dileğiyle"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...