4 ay sonra yine aynı noktada kaza! Bakırköy'de tırın dorsesi üst geçide takıldı, 3 araç kazaya karıştı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bakırköy’de yaklaşık 4 ay önce TOGG yüklü tırın takıldığı üst geçitte bir tır daha takıldı. Dorsesi üst geçide takılan tır, zincirleme kazaya yol açtı. Kaza anında dikkatli bir şoför tırdan gelen sesle son anda kazaya karışmaktan kurtuldu.

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde 4 ay önce yaşanan kaza yine aynı noktada tekerrür etti. 4 ay önce TOGG yüklü tırın takıldığı üst geçitte bir başka tır daha üst geçide takıldı. 3 aracın karıştığı zincirleme kazada maddi hasar meydana geldi.

4 AY SONRA AYNI NOKTADA YİNE KAZA 

Bakırköy Rauf Orbay Caddesi Florya istikametinde bugün saat 16.00 sıralarında yaşanan kaza edinilen bilgiye göre yaklaşık 4 ay önce Ataköy Marmaray alt geçidinden geçtiği sırada üst geçide takılan TOGG yüklü bir tırın kaza yaptığı aynı noktada meydana geldi. 

4 ay sonra yeni aynı noktada kaza! Bakırköy'de tırın dorsesi üst geçide takıldı, 3 araç kazaya karıştı - 1. Resim

Aynı alt geçitten geçerken yine bir tırın dorsesi üst geçide çarptı. Arkasından gelen seyir halindeki kamyonet sürücüsü tırın üst geçide çarptığını görüp ani fren yaptı. Ancak kamyonetin de arkasından gelen bir başka otomobil sürücüsü hızını alamayarak kamyonete çarpınca 3 araçta hasar meydana geldi.

SES GELİNCE SON ANDA KAÇTIM

Trafikte seyir halindeki Enver Başak, “Mesafe almasaydım ben vuracaktım. Ben vuracağını tahmin ediyordum. Ben burada 2-3 defa burada kaza olduğuna denk geldim. Tır oraya vurunca ses geldi, kaçmasaydım bu aracın arkasına ben vuracaktım” dedi.

4 ay sonra yeni aynı noktada kaza! Bakırköy'de tırın dorsesi üst geçide takıldı, 3 araç kazaya karıştı - 2. Resim

DEVRİLEBİLİRDİ, ALLAH KORUDU

Daha önce TOGG yüklü tırın da karıştığı kazaya şahit olan Yüksel Aksen, “Biz normal hızla gidiyorduk. Tırı fark etti, geçmeye çalıştı, geçemedi. Geçseydik tır şoförüne köprü olduğunu haber verecektik. Geçen aylarda yine buradan üzerinde 4 tane TOOG taşıyan tırın arkasındaydık. O kazaya şahit olduk. Devrilebilirdi, yan yattı. Üzerindeki konteyner, kasa değil. Allah korudu bizi” ifadelerini kullandı.

4 ay sonra yeni aynı noktada kaza! Bakırköy'de tırın dorsesi üst geçide takıldı, 3 araç kazaya karıştı - 3. Resim

İNCELEME SÜRÜYOR

3 araçta hasar meydana gelen kaza sonrasında olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücüler kazayı yara almadan atlatırken, trafik tek şeride düşürüldü.

4 ay sonra yeni aynı noktada kaza! Bakırköy'de tırın dorsesi üst geçide takıldı, 3 araç kazaya karıştı - 4. Resim

Araçların çekici yardımıyla kaldırılma çalışmaları ve kaza ile ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...