Makama bomba!

Düzenleyen:
Makama bomba!

GÜNDEM Haberleri

Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna dün saat 12.15 sıralarında, teröristlerce roketatarlı saldırı düzenlendi.

Saldırı sonucu kayyum olarak atanan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün de aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı. Hedef alınan kaymakamlık makamında büyük hasar oluşan saldırının ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Çoğunluğunu özel harekâtçıların oluşturduğu polisler, bölgede geniş kapsamlı operasyon başlattı. Saldırının detayları da ortaya çıkmaya başladı. Hain saldırıda el yapımı patlayıcının önceden Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün makam odasına konulduğu ve burada uzaktan kumanda ile patlatıldığı belirtildi. Patlamadan sonra gerçekleştirilen operasyonlarda aralarında Kaymakamlık çalışanlarının da olduğu 20 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Nakledildiği Gaziantep Dr. Ersin Arslan Hastanesi'nde ameliyata alınan Safitürk’ün yoğun bakım ünitesinde 5 gün boyunca uyutulacağı belirtildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...