Özdağ açıkladı: 4 tarihi değişiklik daha sırada

Düzenleyen:
Özdağ açıkladı: 4 tarihi değişiklik daha sırada

GÜNDEM Haberleri

Seçmenden Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi ile tarihî bir değişikliğe vize isteyen AK Parti, 16 Nisan’dan sonra da önemli düzenlemelere imza atmaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi ANKARA
Seçmenden Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi ile tarihî bir değişikliğe vize isteyen AK Parti, 16 Nisan’dan sonra da önemli düzenlemelere imza atmaya hazırlanıyor. AK Partili Selçuk Özdağ bunları YSK, TBMM İç Tüzüğü, Seçim ve Siyasi Partiler Kanunu değişikliği olarak sıraladı. Sahada referandum çalışmalarını sürdüren AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, 16 Nisan’da AK Parti’nin 12’nci seçim zaferini kazanacağını söyledi. Özdağ, şunları söyledi: 16 Nisan’dan da yüzümüzün akıyla çıkacağız inşallah. 17 Nisan’dan sonra da Meclis’te gece gündüz demeden çalışacağız ve 4 yasayı değiştireceğiz. Yüksek Seçim Kurulu yasasını değiştireceğiz. Türkiye Büyük Millet Meclisi iç tüzüğünü değiştireceğiz. Seçim Kanunu ve Siyasi Partiler Yasası’nı değiştireceğiz. Bu 4 yasanın değişikliğini bir sonraki tatile çıkıncaya kadar yani 6 ay içerisinde bitirmemiz gerekiyor. Ondan sonra da önce 2019 yerel yönetimler seçimine en iyi şekilde hazırlanacağız. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...