Başbakan Erdoğan Adana'ya gitti

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan Adana'ya gitti

GÜNDEM Haberleri  / AA

17. Akdeniz Oyunları'nın açılış töreni için geldiği Mersin'de bir gece konaklayan Başbakan Erdoğan, buradan helikopterle Adana'ya hareket etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, OBA helikopteriyle Adana'ya gitti. nbsp;Başbakan Erdoğan, 17. Akdeniz Oyunları'nın açılış töreni için geldiği Mersin'de bir gece konakladı. Erdoğan, konakladığı otelden ayrılırken, nbsp;vatandaşların sevgi gösterisiyle karşılaştı. Mersinli çiftçi Metin Dudaklı'nın hediye ettiği yılın ilk hasatı üzümlerden tadan Erdoğan, daha sonra Başbakanlığa ait otobüsle Mersin Orduevi nbsp;Müdürlüğüne geçti. Erdoğan, buradan helikopterle Adana'ya hareket etti. Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, nbsp;Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala da Adana'ya gitti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...