Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Prof. Dr. İsmail Kaya vefat etti

Düzenleyen:
Prof. Dr. İsmail Kaya vefat etti

GÜNDEM Haberleri

Gazetemizin eski yazarlarından Prof. Dr. İsmail Kaya 74 yaşında vefat etti. Cenazesi bugün Marmara 1 Camii'nden kaldırılacak.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde uzun süre öğretim üyesi ve Pazarlama Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapan Prof. Dr. İsmail Kaya, gazetemizde 16 Eylül 2003 tarihinden itibaren 10 yıl boyunca, bilgi ve tecrübelerini, kendine has üslûbu ile "Pazarola" adlı köşesinden Türkiye Gazetesi okuyucularına aktardı. Yayın grubumuz içindeki Made in Turkey gazetesinin eski yazarı olan Prof. Dr İsmail Kaya, Türkiye’nin en uzman pazarlama bilimi otoritelerinden gösteriliyordu. 2013 yılında emekli olan Kaya, Kalp ameliyatının ardından oluşan enfeksiyon yüzünden üç aydır hastanede tedavi görüyordu. Muammer Kaya'nın kardeşi, Cihat ve Murat Kaya'nın babası Prof. Dr. Kaya'nın cenazesi bugün Marmara 1 Camii'nden kaldırılacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...