Destek mesajları yağdı

Destek mesajları yağdı

GÜNDEM Haberleri

Sokaklarda başıboş gezip denetimsiz dolaşan köpeklerin saçtığı dehşeti dile getirdiğimiz yayınlarımıza, vatandaşlarımız destek verdi. Uğradığı saldırıyı anlatanlar, Uğur'a, gönderdikleri yüzlerce mesajda "Konuyu gündemden düşürmeyin, sessiz çığlığımız olun" dedi.

Türkiye'de gün geçmiyor ki bir sokak köpeğinin ya da sahiplenilmesi, beslenilmesi ve bakımı yasak olan Pitbull’ların, birini yaraladığı haberini almayalım. Yazarımız Fuat Uğur'un ilk defa gündeme getirdiği, gazetemizin de vatandaşlarımızın şikâyet, talep ve tavsiyelerini dikkate alarak öncülük ettiği “Peki ya insanların hakları ne olacak?” başlıklı 4-5 Mart 2021 tarihlerinde konuyu kamuoyunun dikkatine sunduğu manşetlerimiz ses getirdi. İşte o mesajlardan bazıları:
AYDIN ŞENOL: Üç milyon sokak köpeğinin masrafı ayda en az 1 milyar TL. Bu parayla binlerce çocuğa defter, kalem, ayakkabı alınır.
ERMAN GÖKÇİMEN: 67 yaşındaki babamı ısırdı, travmasını geçtim, o yaşta adam defalarca hastane yollarında kaldı. Biz de iki üç kere son anda kurtulduk.
SELDA URUNCA: Sokak köpekleri için feryat edenleri, onların öldürdüğü, yaraladığı insanlar söz konusu olunca ortalarda göremiyoruz.
CEMAL HÜNER: Yirmişerli otuzarlı köpek gruplarının it dalaşından psikolojik ve fiziki problemler yaşayan var. Çocuklar, köpekleri gezdiren şuursuz kişiler yüzünden parklarda oynayamıyor.
ALUCRALI: İstanbul'un göbeğinde dehşeti yaşamış birisi olarak insanın, köpek kadar değeri olmadığını biliyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...