Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son dakika! Türkiye'den uluslararası topluma Gazze çağrısı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Son dakika! Türkiye'den uluslararası topluma Gazze çağrısı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Son dakika... İsrail'in alçakça saldırıları hakkında açıklamada bulunan Dışişleri Bakanlığı, “Sivil can kayıplarının daha da artmasına sebebiyet verecek bu saldırıların derhal durdurulması için uluslararası toplumu süratle harekete geçmeye davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Son dakiha haberine göre; Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada sivil can kayıplarının hızla artmasının, BM Filistin Mültecilerine Yardım ve Bayındırlık Ajansı’na bağlı okulların zarar görmesinin ve bölgede görev yapan Anadolu Ajansı kameramanı ile foto muhabirinin yaralanmalarının, İsrail’in orantısız ve ayrım gözetmeyen saldırılarını açıkça ortaya koyulduğu kaydedildi.

"ULUSLARARASI TOPLUMU SÜRATLE HAREKETE GEÇMEYE DAVET EDİYORUZ"

"Sivil can kayıplarının daha da artmasına sebebiyet verecek bu saldırıların derhal durdurulması için uluslararası toplumu süratle harekete geçmeye davet ediyoruz" denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: İsrail’in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, Anadolu Ajansı çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Türkiye, bu haklı davasında Filistin halkının yanında güçlü şekilde yer almayı sürdürecektir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...