MSB açıkladı! 3 terörist ikna yoluyla teslim oldu

Düzenleyen:
MSB açıkladı! 3 terörist ikna yoluyla teslim oldu

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, PKK'dan kaçan 3 terör örgütü mensubunun daha güvenlik güçlerine teslim olduğu, böylelikle toplam sayının yıl başından bu yana 71'e yükseldiği kaydedildi. yurtiçi yurtdışı

Yurtiçinde ve yurtdışında terör örgütüyle mücadele başarılı bir şekilde devam ediyor. Kapana kısıldıklarını anlayan terör örgütü mensupları, güvenlik güçlerinin etkili ikna çalışmalarıyla teslim olmaya devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı,Bakanlık koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde örgütten kaçan 3 teröristin daha bugün Türkiye'ye giriş yaptığını açıkladı

TESLİM OLAN ÖRGÜT MENSUBU SAYISI 71'E YÜKSELDİ

Güvenlik güçlerine teslim olan örgüt mensuplarının 2005-2015'te terör örgütüne katıldıkları, Suriye ve Irak'ta faaliyet yürüttükleri tespit edildi.

Böylelikle yürütülen ikna çalışmaları sonucunda bu yıl teslim olan örgüt mensubu sayısı 71'e yükseldi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...