Süleyman Soylu'dan Bahçeli’ye teşekkür

Düzenleyen:
Süleyman Soylu'dan Bahçeli’ye teşekkür

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Soylu, MHP lideri Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı açıklamalar üzerine, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye, Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlere karşı bugünkü tarihi hatırlatması için müteşekkiriz" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bugün gerçekleşen Meclis Grup Toplantısında yaptığı açıklamalara, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile teşekkür etti.

"BUGÜNKÜ TARİHİ HATIRLATMASI İÇİN MÜTEŞEKKİRİZ"

Bakan Soylu “‘Devlet-i Ebed Müddet’ anlayışının Cumhur İttifakı'nda vücut bulan ruhunu, güçlü iradesiyle bir kez daha ortaya koyan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye, Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlere karşı bugünkü tarihi hatırlatması için müteşekkiriz” ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu'dan Bahçeli’ye teşekkür

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yalnız değildir" diyerek şu ifadeleri kullanmıştı:
Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek. Buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecek.Türkiye sosyal medya iftiralarını ile ele geçirilemez. Türkiye'nin gündemi video kayıtları ile rehin alınamaz. Son zamanlarda ortaya çıkan mesnetsiz iddiaların, gündeme taşınan melun iftiraların Türkiye aleyhine icra edilen bölgesel ve küresel operasyonlardan bağımsız ele alınması bize göre mümkün değildir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...