Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı mesajı

Düzenleyen:
Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı mesajı

GÜNDEM Haberleri

Bitlis'in Tatvan ilçesinde çıkan çatışmada şehit olanların ailelere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başsağlığı mesajı iletti.

Başlatılan "Eren" operasyonlarıyla, teröre ve teröristlere geçit verilmiyor. Bu operasyonlar kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesinde askerler ve teröristler arasında çıkan çatışmada, 2 asker şehit olmuş, 4 asker yaralanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye mesajı
Alınan bilgiye göre, Erdoğan, çatışmada şehit düşen Jandarma Teğmen Baki Koçak ve güvenlik korucusu Yücel Aki'nin ailelerine mesaj göndererek taziye dileklerini iletti.

TERÖRDEN EN ÇOK ETKİLENEN ÜLKELER
Merkezi Avustralya’da bulunan Ekonomi ve Barış Enstitüsü (IEP), "2020 Küresel Terörizm Endeksi"ni yayımladı. Endekse dair raporda 163 ülkede yıl boyunca meydana gelen terör olayları incelendi.
Endekse göre dünya genelinde terörden en fazla etkilenen ilk 10 ülke sırasıyla Afganistan, Irak, Nijerya, Suriye, Somali, Yemen, Pakistan, Hindistan, Kongo Demokratik Cumhuriyeti ve Filipinler oldu.
Türkiye dünya genelinde 18'inci, ABD 29'uncu, İngiltere ise 30'uncu sırada yer aldı.
Türkiye Avrupa kıtasında ise terör saldırılarından en çok etkilenen ülke oldu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...