Polislere ateş açan saldırganlar tutuklandı

Düzenleyen:
Polislere ateş açan saldırganlar tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa'da dün akşam polis ekiplerine ateş açıldı. Saldırıda 2 polis yaralandı. Güvenlik güçleri, olayı gerçekleştiren 3 kişiyi kısa sürede yakalayıp cezaevine tıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, alınan bir istihbarat sonucu dün Haliliye ilçesine bağlı Devteşti Mahallesi, Açıksu Caddesi'ndeki bir evi takibe aldı. Bu sırada sokaktan geçen bir araçtan polislere ateş açıldı. Kurşunların hedefi olan 2 memur yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulans, yaralı polisleri hastaneye kaldırdı. Güvenlik güçleri de saldırganların peşine düştü.

SİLAH BULUNDU

Soruşturma kapsamında M.O, S.D. ve İ.C, şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramada bir tabanca ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Öte yandan, yaralanan polis memurlarından biri taburcu edilirken diğerinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...