Sağlık çalışanlarının ücretsiz haklar yarın son buluyor

Düzenleyen:
Sağlık çalışanlarının ücretsiz haklar yarın son buluyor

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına ücretsiz olan İBB'ye ait toplu ulaşım, İSPARK ve misafir odalarını kullanımı hakkı yarından itibaren yasakların esnetilmesiyle birlikte son buluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına ücretsiz otopark, ulaşım, konaklama hizmetleri sunmuştu tüm bu haklar 1 Temmuz itibariyle yasakların esnetilmesiyle birlikte sona eriyor.

İmamoğlu bu hakkın uzatılmayacağını açıkladı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisinin kararıyla, Covid 19'la mücadelede en ön safta yer alan sağlıkçılara destek olmak amacıyla otopark, ulaşım ve konaklama alanlarında ücretsiz kullanım hakkı tanınmıştı. CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kemerburgaz Kent ormanındaki programda sağlık çalışanlarına tanınan bu hakkın uzatılmayacağı ve 1 Temmuz itibariyle sona ereceğini açıkladı.

AK Parti sene sonuna kadar uzatılması için harekete geçti
Bu açıklamanın ardından İBB Meclisi AK Parti Grubu, salgının henüz bitmediği, aşılamanın devam etmesi nedeniyle sağlık çalışanlarına tanınan hakkın 31 Aralık 2021 tarihine kadar uzatılması için harekete geçti. Covid-19 salgının tamamen bitmemesi, aşılama faaliyetlerinin devam etmesi nedeniyle söz konusu hakkın uzatılmasını kapsayan müşterek komisyon raporu, Temmuz ayı İBB Meclisi gündemine alınacak.




 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...