Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Marmara'dan güzel haber: Toplanacak miktarda salya kalmadı

Marmara'dan güzel haber: Toplanacak miktarda salya kalmadı

GÜNDEM Haberleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Marmara Denizi’nde müsilaj temizleme seferberliğiyle ilgili dün Twitter hesabından açıklama yaparak güzel gelişmeler olduğunu belirtti.

Müsilaj seferberliğinde 7 Temmuz itibarıyla 30 günü geride bıraktıklarını aktaran Bakan Kurum “Denizimizde, toplanacak miktarda müsilaj olmaması sebebiyle 7 Temmuz’da temizlik çalışması yapılmadı. Bugün ve sonrasında yeniden müsilaj olması hâlinde temizliğe aynı hızla devam edeceğiz. Valilik ve belediyelerimize, bilim insanlarımıza çalışmaları için teşekkür ediyorum. Bir aydır gece gündüz demeden sahada özveri gösteren ekip arkadaşlarımın emeğine, yüreğine sağlık” açıklamasında bulundu.

47 İŞLETME FAALİYETTEN MEN EDİLDİ
Denetimlerin 30’uncu gününde toplam; 9 bin 532 denetimi tamamladıklarını da bildiren Kurum “Mevzuata aykırı davranan işletmelerden 47’sini faaliyetten menettik, 154’üne 19 milyon 589 bin TL idari para cezası uyguladık. Marmara’mız artık dünden daha temiz ve mavi” ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...