Kahramanlara hüzünlü veda

Düzenleyen:
Kahramanlara hüzünlü veda

GÜNDEM Haberleri

El-Bab'da şehadet şerbetini içen 2 asker, memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı.

Fırat Kalkanı Harekâtı bölgesinde intikal hâlinde olan Kirpi aracına yapılan saldırıda İstihkam Astsubay Çavuş Fatih Güney ile İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan şehit düştü. 26 yaşında hayata gözlerini yuman Güney, memleketi Ordu'nun Akkuş ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Kahramanlara hüzünlü veda
(Astsubay Çavuş Fatih Güney'in kardeşi)
Güney'in naaşı da Samsun'un Vezirköprü ilçesine götürüldü. Burada Çorakdere Mahallesi'ndeki baba evinde helallik alınmasının ardından Osmandere Camisi'nde cenaze namazı kılındı.
Kahramanlara hüzünlü veda
NİŞANLISI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Şehidin annesi Sebahat, babası Mürsel Arslan, kardeşleri ile bir ay sonra evlenmeyi planladığı nişanlısı Esra Akçay gözyaşı döktü. Daha sonra cenaze aracına konulan naaş, aile mezarlığında dualarla toprağa verildi.
Kahramanlara hüzünlü veda
Cenazeye Arslan'ın yakınlarının yanı sıra Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, Garnizon Komutanı Topçu Albay İbrahim Camcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile milletvekilleri ve vatandaşlar da katıldı.





Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...