Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

YKS tercih süresi 1 hafta uzatıldı

Düzenleyen:
YKS tercih süresi 1 hafta uzatıldı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangın ve sel felaketleri sebebiyle, 5-13 Ağustos olarak belirlenen YKS 2021 tercih tarihlerinin 20 Ağustos'a uzatıldığını duyurdu

Son dakika YKS tercih süresi uzatıldı. Haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu.

5 AĞUSTOS'TAN 20 AĞUSTOS'A KADAR UZATILDI
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5-13 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2021 tercih tarihlerinin, 5 Ağustos'tan 20 Ağustos'a kadar uzatıldığını bildirdi, işte o açıklama:

"Ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketleri sebebiyle, 5-13 Ağustos olarak belirlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2021 tercih tarihlerini uzatma kararı aldık.

Yapılan değişiklikle birlikte öğrenci kardeşlerimiz 5 Ağustos’tan 20 Ağustos saat 23:59’a kadar üniversite tercihlerini yapabilecek. Her bir kardeşime hayırlı bir tercih dönemi ve başarılı bir üniversite hayatı diliyorum."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...