Kemal Kılıçdaroğlu'nun THK çelişkisi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun THK çelişkisi

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir gün ara ile THK uçaklarıyla ilgili yaptığı açıklamalar kafaları karıştırdı.

5 Ağustos tarihinde Türk Hava Kurumunu ziyaret eden Kılıçdaroğlu, ziyaretinin ardından gazetecilerin “Hangarda çalışabilir durumda hiçbir uçak yok mu?” sorusuna “Hayır, şu anda yok. Uçakların bakımı gerekiyor, yedek parça sorunu var. En hızlı üç ayda bir uçağı ayağa kaldırabilirlermiş” cevabını verdi. Ancak bir gün sonra katıldığı canlı yayında tam tersi açıklamalarda bulunan CHP Lideri aynı soruya “Türk Hava Kurumu şu anda yangın alanında, hem uçak hem helikopteri var” dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan da Kılıçdaroğlu’nun farklı açıklamalarıyla ilgili “Kılıçdaroğlu dün THK ziyaretinin ardından ‘Çalışabilir uçak yok’ demişti, bugün ‘Var’ diyor. Kendi bir şey söylüyor, grup başkan vekilleri başka şey söylüyor” ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...