Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz verdiği esnafa uğrayarak çay içti

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz verdiği esnafa uğrayarak çay içti

GÜNDEM Haberleri

​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı’daki konutuna geçerken Çengelköy’de söz verdiği esnafa uğrayarak çay içti. Erdoğan, daha sonra vatandaşlarla sohbet edip çocuklara da oyuncak dağıttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'ndeki mesaisinin ardından Çengelköy’de söz verdiği bir restorana uğradı. Burada çay içen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla da sohbet edip çocuklara da oyuncak dağıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Kısıklı'da bulunan konutuna geçti.

"SÖZ VERMİŞTİ, GELDİ"

Cumhurbaşkanı’nın ziyarette bulunduğu restoran sahibi İbrahim Deniz, “Daha önce geleceğini beklemiyordum. Beş, altı aydır her buradan geçtiğinde bir şeyler ikram ediyordum, lahmacun, Ramazan pidesi, ondan sonra beyran çorbası çıkarttım. Bana pandemi döneminde söz vermişti. Bir gün geleceğim restoranda bir çay içeceğim diye. Bu sefer yine geçince Karadeniz pidesi çıkarttım. Sonra beni gördü, tanıdı. Sana dedi ‘çay sözü vermiştim değil mi’ dedi, evet başkanım, dedim. O zaman bir çay içelim, dedi. Restoranımıza geldi, oturdu. Yemek yediği için, yemek ikram edemedim. Ama bir daha ki geldiğimde beyran çorbanı içeceğim, dedi. Burada çay içti. Çay içerken bana nasıl geçti pandemi dönemi, nasıl atlattınız gibi sorular sordu. Ben de sizin yaptığınız yardımlarla, desteklerinizle çok iyi bir şekilde pandemiyi atlattık. İş yerimizi paket servisiyle çalıştırdık. Zaten biz Cumhurbaşkanı'nı çok seviyoruz. Burada olmasından çok memnunduk. İnşallah yine böyle bir günde tekrardan restoranıma gelir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz verdiği esnafa uğrayarak çay içti

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...