PKK kan kaybetmeye devam ediyor

Düzenleyen:
PKK kan kaybetmeye devam ediyor

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 5 terör örgütü mensubunun güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

Terör örgütü PKK, kan kaybetmeye devam ediyor. Dün Bakan Soylu'nun ilk kez diyerek duyurduğu ve yurt içinde bulunan terörist sayısının 200'ün altına indiği bilgisi üzerine, bugün 5 terörristin daha güvenlik güçlerine teslim olduğu bilgisi İçişleir Bakanlığınca paylaşıldı.

5 TERÖRİST DAHA TESLİM OLDU!
İçişleri Bakanlığının koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 5 terör örgütü mensubu bugün güvenlik güçlerine teslim oldu.

BU YIL TESLİM OLAN TERÖRİST SAYISI 151'E YÜKSELDİ
Teslim olan örgüt mensuplarının 1999 ve 2016 yılları arasında terör örgütüne katıldıkları, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttükleri tespit edildi.
Ayrıca sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 2021 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 151’e yükseldi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...